Aparat de aer condiționat Midea Prime Inverter, avand refrigerant, Freon R32 de ultima tehnologie. Unitățile prime sunt echipate cu funcția GEAR, care permite limitarea vitezei maxime de rotație a compresorului și a capacității aferente livrate, îmbunătățind semnificativ eficiența specifică a produsului.

     Midea introduce Functii avansate, inovative Precum:

- Auto-diagnostic, În cazul unei defecțiuni, un sistem de coduri de eroare permite utilizatorilor să raporteze defectele într-un mod simplu și clar pentru a activa rapid serviciul de asistență.

- 1W Stand by. Unitățile interne, în cazul unei opriri prelungite, elimină complet sursa de alimentare a unității externe, scăzând consumul electric în faza de stand-by

- Reglarea liniară a ventilatorului. Ventilatorul unității interioare permite reglarea liniară a vitezei.

- Controlul condensului. Unitățile pot funcționa în regim de răcire chiar și la temperaturi externe scăzute în camerele tehnice de climatizare.

- Aluminiu hidrofil. Schimbătorul de căldură al unității exterioare este tratat cu un înveliș special pentru a îmbunătăți rezistența la coroziune la agenții atmosferici.

- Funcția eco. Această funcție vă permite să limitați frecvența de rotație a compresorului pentru a reduce capacitatea livrată și a crește semnificativ eficiența specifică a produsului în timpul utilizării în modul de răcire.

- Alarma de scurgere a agentului frigorific. Dacă temperaturile circuitului de refrigerare sunt neregulate din cauza scurgerilor, un cod de eroare specific (CE) permite identificarea acestei condiții.

- Nu Deranjați . Prin apăsarea unui buton de pe telecomandă, puteți tăcea toate avertismentele audibile, opriți afișarea unității interioare și reduceți viteza ventilatorului interior la o viteză de rotație mai mică decât minimul, în mod normal selectabil.

- Funcția Follow Me. Temperatura camerei poate fi detectată de un senzor special amplasat în controlul infraroșilor, pentru a obține o detectare mai precisă.

- Funcția de urgență. În cazul unei defecțiuni a unuia dintre senzorii produsului, funcționarea poate continua în modul de urgență până la înlocuirea părții defecte.

- Memorie de orientare deflector.  La fiecare repornire, deflectorul vertical de aer se poziționează automat în ultimul unghi